Novinky

Senior taxi

9/5/2017

Spolehlivě a včas. První SENIOR TAXI vyjede už v červnu

Jak jsme vás již v minulém čísle zpravodaje informovali, Služby města Slavičína ve spolupráci s Městem Slavičín pro vás spouští novou službu SENIOR TAXI. Věříme, že se podaří díky tomuto programu zvýšit mobilitu našich starších spoluobčanů a že stejně jako v řadě jiných měst, bude služba SENIOR TAXI hojně využívána.

Již nyní se setkáváme s velkým zájmem, což nás velmi těší. Registrování senioři již byli s fungováním služby seznámeni.  Zde nabízíme doplňující informace pro ty z vás, kteří ještě váhají.

Pro koho je služba SENIOR TAXI určena?

Autem označeným SENIOR TAXI mohou cestovat občané Slavičína a jeho městských částí Hrádku, Divnic a Nevšové starší 65 let a také osoby s průkazem ZTP a ZTP/P. Pokud budou chtít senioři tuto službu využívat, je nutné si předem vyřídit registraci.

Kde si můžete registraci vyřídit?

Osobně v kanceláři Služeb města Slavičína, ulice Pod Kaštany č. p. 50 ve Slavičíně nebo telefonicky na čísle 777 320 957. Mějte po ruce občanský průkaz, případně průkaz ZTP či ZTP/P. Po registraci obdržíte kartičku, kterou se budete před jízdou prokazovat řidiči.

Kdy, kde a jak si můžete službu objednat?

SENIOR TAXI bude možné využívat od 1. 6. 2017 denně od pondělí do pátku od 6.00 do 14.30. Jízdu je však nutné objednat minimálně jeden den předem na telefonním čísle 777 320 956. Objednat si můžete i více jízd najednou (například na celý měsíc, pokud předem víte, v kterých termínech budete jízdu potřebovat). První objednávky budou přijímány v pracovních dnech od 2. 5. 2017 (6:00 - 14:30). Je třeba udat datum a hodinu přepravy, místo nástupu a cílovou lokalitu.

Kam všude vás SENIOR TAXI doveze?

Senioři se mohou přepravit do těchto cílových lokalit:

·         Poliklinika Slavičín

·         Městská nemocnice Slavičín (ambulance, laboratoř, rentgen, rehabilitace atp.)

·         Ordinace praktických lékařů na území města Slavičín

·         Ordinace odborných lékařů (oční, zubní, atp.) na území města Slavičín

·         Lékárny na území města Slavičín

·         Městský úřad Slavičín

·         Fara ve Slavičíně

·         Hřbitovy (Slavičín, Divnice)

·         Pošta Slavičín

·         Vlakové nádraží Slavičín – Hrádek

A zpět z těchto lokalit do místa bydliště.

Galerie

Novinky

Všechny novinky